Cyber Security Traineeship

Functieomschrijving

Zie jij het als een uitdaging om er voor te zorgen dat de privacy en security van data op orde is? Wil jij er voor zorgen dat vertrouwelijke informatie goed beveiligd wordt, en behoed jij onze relaties van online bedreigingen? Zorg jij er ook voor dat alle medewerkers over de juiste autorisaties binnen de interne systemen beschikken? Ben jij sterk analytisch en heb jij affiniteit met IT? Dan spreken wij graag eens af bij ons op kantoor, of in een van onze favoriete horecagelegenheden, voor een goed gesprek en nog betere koffie (thee mag natuurlijk ook). Wellicht gaan wij dan samen aan de slag, en stomen wij jou klaar voor een rol als Data Privacy/Security Consultant. Wij gaan in dit verkennende gesprek kijken of een Data Privacy & Security Traineeship bij jou past.


Wat wij bieden:

  • Een tweejarig IT-traineeship tot gecertificeerd Data Privacy & Security Professional
  • Een goed salaris vanaf dag 1 van het traineeship
  • Een vast dienstverband bij Dux Data.
  • Aandacht voor persoonlijke- én professionele ontwikkeling. Dit roept iedereen, maar wij zien dit als een kernwaarde. Tijdens de kennismaking vertellen we meer.
  • Doorgroeimogelijkheden tot o.a. Data Privacy Consultant, Data Security Consultant, Cyber Security Adviseur.

Functievereisten

Wat wij vragen:

  • Minimaal afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Opleiding met een statistische én bedrijfskundige component
  • Bedrijfskundige en technische interesse: ervaring met IT of programmeren is een pré, maar geen vereiste. Wij leren je álles!
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal
  • Fulltime beschikbaar


Start van het traineeship

Tijdens een intensieve basiskennis training, leggen wij de basis om aan de slag te kunnen. Denk hierbij aan de AVG/GDPR, kennismaking met het vakgebied en de basis voor je CIPP/E certificering. Daarna ontwikkel je je verder bij één van onze opdrachtgevers. In jouw werk als Privacy & Security Trainee ga je er voor zorgen dat onze klanten werken volgens de laatste wet- en regelgeving. Ook zal je verbeteringen, nieuwe processen en mogelijke hick-ups in kaart brengen. Jij zal je in deze periode ontwikkelen tot een Consultant van formaat. Mocht je tijdens je werk vragen hebben, waar je intern niet mee terecht kan? Dan hebben wij bij Dux een interne vraagbaak. Dit houdt in dat je inhoudelijke vragen altijd aan een Senior Dux Advisor kunt stellen. Hij geeft zo snel mogelijk antwoord, waardoor je opdrachtgever versteld zal staan over je ontwikkeling!


Persoonlijke ontwikkeling

Naast de technisch inhoudelijke training werken wij aan je soft-skills. Doormiddel van leuke en inspirerende inhousedagen met je collega’s, behandelen we onder andere de volgende workshops: Presentatieskills, beïnvloeden en overtuigen, persoonlijk leiderschap. Deze dagen sluiten wij af met een gezellige borrel, zodat je bij kunt praten met je collega’s. Ook krijg je een persoonlijke talentmanager, waarmee je kunt sparren over je ontwikkeling en kansen.