JUNIOR BANCAIRE CONSULTANT

Functieomschrijving

Heb je er altijd al eens achter willen komen hoe het is om binnen een (financiële) instelling of gemeente te werken? Ben je onlangs (of bijna) afgestudeerd (minimaal HBO) en ben je op zoek naar een mooie start van je carrière? Als Junior Consultant bieden wij jou als Young Professional de kans om jezelf binnen een toonaangevende en dynamische omgeving te ontwikkelen. Kortom, ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan als Junior Consultant bij een jong, informeel en vooral erg gezellig bedrijf? Twijfel dan niet en lees snel de rest van onze vacature!


Wat ga je doen?

Als Bancaire Consultant kan je in ons ontwikkeltraject bij verschillende opdrachtgevers zoals Rabobank, ABN Amro en ING aan de slag waar klantcontact vaak direct centraal staat. Je kunt te maken krijgen met allerlei bancaire producten om jou zo verder te ontwikkelen tot de Bancaire Consultant die jij ambieert te worden.

Bij Dux Talents staat ontwikkeling centraal en krijg je daarom ook maandelijks uitdagende trainingen om je te ontwikkelen en te ontplooien tot een volwaardig bancaire adviseur, - projectmanager of - accountmanager.Wat bieden wij?

 • Vrijheid om je te ontwikkelen tot volwaardig Consultant binnen toonaangevende organisaties
 • Startsalaris tussen €2200 - €2600 Bruto per maand
 • 8,33% vakantiegeld
 • Mobiliteitsregeling, OV-Businesscard of indien reizen met auto vergoeding van €0,19 per km.
 • Aandacht voor persoonlijke- én professionele ontwikkeling door o.a. Trainingen en het behalen van echt waardevolle certificeringen. Dit roept iedereen, maar wij zien dit als een kernwaarde. Tijdens de kennismaking vertellen we meer.
 • Pensioensregeling
 • Doorgroeimogelijkheden tot o.a. Senior Consultant, Adviseur of Accountmanager


Functievereisten


Wat verwachten wij van jou als Consultant?

 • Een (bijna) afgeronde hbo of wo-diploma, bij voorkeur in de richting van Financial Services Management, Bedrijfskundige-, Economische of een Juridische opleiding;
 • Maximaal drie jaar werkervaring;
 • Je bent ambitieus, communicatief sterk en hebt een positieve instelling;
 • Je bent bereid om vakinhoudelijke opleidingen (Wft’s) te behalen;
 • Je krijgt energie van de combinatie doen & denken, werk kunnen verzetten en verbeteringen aan durven dragen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.


Over Dux Talents

In een hechte club van jonge mensen werken wij dagelijks aan verschillende projecten en vraagstukken met een grote impact. Wij geven onze talenten de kans om zichzelf te onderscheiden en ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak door de juiste uitdagende mix van werkgevers, opdrachten, adviseurs en trainingen. Dit geeft Dux Talents een unieke plek in de markt. Wij zijn een erg informele en platte organisatie met gemotiveerde collega's die van gezelligheid houden. Buiten de goede work-life balance om zorgen wij voor een hoop leuke uitjes en borrels om de start van je carrière onvergetelijk te maken!

Binnen Dux Talents zijn op basis van je ontwikkeling en functioneren ook enorm veel doorgroeimogelijkheden.


Geïnteresseerd of heb je vragen?

Dan spreken wij graag eens af bij ons op kantoor, of in een van onze favoriete horecagelegenheden, voor een goed gesprek en nog betere koffie (thee mag natuurlijk ook).